Передплата 2024 ВЗ

Валіза з мертвою дитиною у Чернівцях: з'явилися нові моторошні подробиці її смерті

  • 17.07.2019, 17:58
  • 2 743

Трирічний хлопчик, тіло якого у валізі знайшли в Чернівцях, помер, найвірогідніше, від приступу астми.

Таке попереднє заключення зробили в обласному бюро судово-медичної експертизи, передає ТСН.

Після кількох тривалих експертиз медикам вдалося встановити, що хлопчик хворів на бронхіальну астму, і причиною смерті міг стати приступ. Також експертизи показали, що він помер за кілька днів до того, як тіло було знайдено у валізі на пустирі 27 червня випадковими перехожими.

Наступного дня стало відомо, що тіло мертвої дитини викинула його матір — за повідомленням поліції, камери спостереження зафіксували, як жінка, яка мешкала у двох кілометрах від пустиря, вночі принесла валізу та викинула в кущі.

Правоохоронці і досі шукають жінку, її місце перебування невідоме. Хлопчика поховали його дідусь та бабуся, які родом з Хмельницької області.

«Дитина надійшла уже з пізніми трупними змінами, тобто певний термін часу минув від моменту виявлення. Експерти дійшли висновку, що смерть настала внаслідок вродженої хвороби легень, найвірогідніше, смерть настала внаслідок астматичного статусу», — повідомив заступник начальника бюро судово-медичної експертизи Олександр Лазебник.

Нагадаємо, 27 червня на околиці Чернівців поліція виявила валізу з тілом мертвої дитини. Валізу в кущах знайшли перехожі. Вони й повідомили про знахідку правоохоронців. Пізніше правоохоронці встановили, що мати дитини, 22-річна Анна Пілявська власноруч вивезла хлопчика у валізі та викинула у кущах.

Схожі новини