Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чи оцінять «туалетний» рекорд у Гіннессівській книзі?

Встановивши три роки тому світовий рекорд із безперервного прасування (82 години), бельгієць Джиммі Де Френн увійшов в азарт. Аби потрапити до Гіннессівської книги ще раз, 48-річний водій автобуса майже п'ять діб просидів на унітазі.

Ні, проносне на сніданок, обід та вечерю для встановлення рекорду Джиммі не вживав. Обійшлося без «пургенового» екстриму: дивакувате завдання полягало у тому, щоб «прожити» на унітазі 165 годин, а не використовувати туалетний «трон» за прямим призначенням.

Зрештою, унітаз, який обрав Джиммі, навіть до каналізації не був під'єднаний. Це інсталяція просто посеред залу одного з місцевих барів — «приманка» для клієнтів. Свій вибір на «барному троні» Джиммі з потрійним розрахунком зупинив. По-перше, аби мати свідків встановлення «туалетного» рекорду для подання заявки до Гіннессівської книги. По-друге, щоб веселіше було штани, точніше — шорти, просиджувати. А по-третє, просиджувати їх Джиммі вирішив з користю: зібрані з відвідувачів кошти за фото з унітазних посиденьок чоловік пожертвував на благодійність.

Вільні п'ятихвилинки Джиммі використовував, аби розім'яти ноги чи до справжнього туалету сходити. А перекус — без відриву від унітазу
Вільні п'ятихвилинки Джиммі використовував, аби розім'яти ноги чи до справжнього туалету сходити. А перекус — без відриву від унітазу

Єдине, що засмутило «тронпринца», — це те, що не дотягнув до часової планки, яку сам встановив. Замість запланованих 165 годин просидів на унітазі 116-ть. Ноги затекли, та й відсутність нормального сну давалося взнаки. За майже п'ять діб Джиммі спав лише три години, і то не за раз, а з перервами.

За кожну проведену на унітазі годину набігало п'ять вільних хвилин, якими чоловік міг розпоряджатися на свій розсуд: розім'яти ноги чи сходити до справжнього туалету.

Джиммі сподівається, що його дивацтво оцінять у Книзі рекордів Гіннесса. Каже, хоч і «проштрафився» на 49 годин (до запланованого часу не досидів), але все одно заслуговує на диплом. Бо попередній рекорд, 100 годин на унітазі, все ж перевершив. Щоправда, кому належить цей рекорд і чи занесений він до Гінннесівської книги, Джиммі не уточнив.

Схожі новини