Передплата 2024 «Добрий господар»

Нардепа Ар'єва обікрали на залізничному вокзалі Києва

  • 17.07.2019, 11:40
  • 633

На центральному залізничному вокзалі Києва пограбували народного депутата Володимира Ар'єва.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що злочинці витягнула з його сумки гаманець.

«То було не пограбування, а робота професійних кишенькових злодіїв. Заяву в поліцію я не робив, бо мусив сідати на потяг і їхати у Вінницю», — написав Ар'єв.

Він також зазначив, що до нього почали звертатися й інші постраждалі від дій кишенькових злодіїв. «Можна констатувати, на київському вокзалі це стало масовим явищем. Або гроші витягають з сумок — причому так миттєво і професійно, що людина навіть не встигає зрозуміти як відкрили її сумку, або група ромів оточує когось і просто відбирає гроші та цінні речі. Затримання грабіжників і передача поліції, як на фото, які надіслав один з пограбованих, ні до чого не призводить. Доказів при ній немає і свої права вокзальні злочинці», — написав Ар'єв.

Нардеп звернувся до Нацполіції та Укрзалізниці із закликом провести антикримінальний рейд та встановити більше камер відеоспостереження у приміщенні вокзалу. «І не варто посилатися, що заяв від постраждалих небагато: просто переважна більшість у виборі між потягом і поліцією надає перевагу не згаяти потяг, але проблема від того не зникає», — зазначив депутат.


Схожі новини