Передплата 2024 «Добра кухня»

Глава осередку "Слуги народу" став учасником смертельної ДТП: усі подробиці (фото, відео)

  • 15.07.2019, 09:11
  • 840

Глава полтавського осередку партії "Слуга народу" Олексій Сердюков заявив, що став учасником ДТП, внаслідок якої загинула одна людина. 

Про це повідомляє УП із посиланням на Hromadske.

За словами Сердюкова, аварія сталася 13 липня.

«Вчора сталося страшне. За кермом автомобіля був я … Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг його завершити. Справа був автомобіль, я спробував з'їхати на узбіччя, але було пізно. У мене перелом таза … Немає слів, які можна сказати щоб стало легше родичам загиблої дівчини», — написав Сердюков на своїй сторінці у Facebook.

«Єдине, що ми можемо зробити — пообіцяти взяти на себе усі витрати, пов'язані з лікуванням та іншими витратами, пов'язаними з ситуацією і лікуванням інших потерпілих», — пообіцяв він.

За даними відділу комунікації поліції Полтавської області, ДТП сталася 13 липня близько 18:00 на автодорозі «Полтава-Диканька», між с. Бричківка та с. Сорочин Яр, в результаті ДТП зіткнулися «Тойота Корола» та «ВАЗ-21 099».

«У «Тойоті» перебувало дві особи (чоловік 1988 р.н. та жінка 1986 р.н.), а в автомобілі «ВАЗ» — три (чоловік 1978 р.н., жінка 1980 р.н. та 12-тирічна дівчинка). Усіх п’ятьох доставили до лікарні із травмами різного ступеню тяжкості. Через кілька годин в реанімації померла пасажирка «ВАЗа». Її малолітня донька — у тяжкому стані в реанімації, також у тяжкому стані водій «ВАЗ -21 099». Отримали тілесні ушкодження й двоє осіб з «Тойоти», — повідомили у поліції.

За попередньою інформацією, ДТП сталася внаслідок виїзду «Тойоти» на зустрічну смугу.

Як повідомляє «Укрінформ», Сердюков підтвердив, що був за кермом «Тойота Корола».

Прес-служба Управління з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА попередньо повідомляла, що за кермом Toyota перебувала жінка.

Пізніше начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв пояснив, що в момент зіткнення Toyota загорілася, і очевидці витягли постраждалих з автомобіля.

За його словами, коли прибула на місце події слідчо-оперативна група, одразу встановити, хто сидів за кермом, було неможливо.

В автомобілі Toyota, окрім Сердюкова, перебувала Олена Пашетних (Кузіна), екс-журналістка «Громадського», яка також вела відеопроекти для «Трибуни» та «Зміста».

Голова осередку «Слуги народу» написав у Facebook, що «у нього перелом тазу, а Олена — у тяжкому стані».

Схожі новини