Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський вимагає звільнення в. о. голови ДФС

  • 13.07.2019, 13:15
  • 547

Президент Володимир Зеленський вимагає від в. о. голови Державної фіскальної служби України Олександра Власова написати заяву про звільнення.

Про це Глава держави заявив 13 липня, під час наради з питань розвитку морських портів України, яка відбувається в Одесі під його головуванням, повідомляє пресслужба президента.

«Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо не можете впоратися з людьми у вашій вертикалі. Скажіть, будь ласка, мені дату, щоб я знав про це не з фейсбуку, а з реальних документів», — наголосив Володимир Зеленський.

Свою вимогу Глава держави пояснив тим, що Олександр Власов не звільнив керівників митниць у чотирьох областях — Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій, як вимагав Президент під час наради в Ужгороді 6 липня. А допис в. о. голови ДФС у соцмережі про увільнення їх від виконання обов’язків виявився неправдивим.

«Я попросив надати мені реальні документи. Вони не збігалися з вашим постом у фейсбуці. Тобто ви відправили людей у відпустку», — сказав Володимир Зеленський.

В. о. голови Державної фіскальної служби повідомив, що після наради на Закарпатті він увільнив від виконання обов'язків двох посадовців, а ще двоє відправлені у відпустку за станом здоров'я близьких родичів.

«Я сьогодні напишу заяву», — зауважив він.

Схожі новини