Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві через інцидент з літаком білоруської авіакомпанії заблокована робота летовища

  • 13.07.2019, 11:56
  • 550

Внаслідок інциденту з бортом білоруської авіакомпанії Belavia, що викотився за межі злітно-посадкової смуги, аеропорт «Київ» тимчасово не працює, більшість рейсів скасовані.

Про це повідомляють пасажири, які наразі застрягли в аеропорті в очікуванні своїх рейсів, передає ТСН.

«Аеропорт „Київ“ не працює на даний момент. Літак Belavia — Belarusian Airlines виїхав за межі смуги при посадці», — пише Андрій Гулій

Пасажири, які мали вилітати нічними рейсами скаржаться, що їх протримали в очікуванні майже всю ніч, потім взагалі скасували рейс і вони втратили свої квитки.

Ні відео користувача tdyoma в Instagram відображене величезне стовпотворіння людей в терміналі. За його словами, спочатку пасажирам його рейсу обіцяли виліт о 9:30, згодом стало зрозуміло, що і в цей час ніхто нікуди не полетить. «Швидше за все ми о 9:30 нікуди не вилетімо, так що прощавай, відпустко», — розповів чоловік. Пізніше він додав: «Коротше ніхто нікуди не полетить, наш рейс скасували, ми вже точно не встигнемо на пересадку на той рейс, що був, купили нові квитки на вечір, попали на 300 євро».

На онлайн-табло вильотів і прильотів наразі показано, що частина нічних рейсів були скасовані, частина ранкових відкладені на кілька годин. Рейси після обіду, згідно розкладу, поки повинні виконуватися вчасно.

В самому аеропорті ситуацію жодним чином не коментують.

Схожі новини