Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Перетворити воїнів на полонених": Порошенко попередив про удар у спину ЗСУ

Партія Петра Порошенка "Європейська солідарність", у складі якої професійні військові, добровольці і волонтери, в новому парламенті буде захищати українську армію і точно не дозволить прокремлівській п'ятій колоні нанести удар у спину нашим військовим.

Про це п'ятий президент України, лідер партії заявив під час зустрічі з ветеранами АТО в Мукачево, повідомляє офіційний сайт політсили.

«Є речі, які мені зараз не подобаються. Скасували парад. Кому він заважав? Хочуть на сто тисяч скоротити армію — хіба ми дозволимо їм це зробити під час війни? Хочуть заборонити армії стріляти у відповідь — це означає перетворити наших воїнів на полонених, які будуть на лінії фронту. Це називається реванш», — наголосив Порошенко.

За його словами, єдиний вихід у ситуації, що склалася, проголосувати на позачергових парламентських виборах 21 липня за «ЄС», оскільки активісти, волонтери та ветерани в її складі будуть «горою стояти» за українську армію.

«І коли в парламенті будуть Михайло Забродський, Олексій Петров, Андрій Карпов „Полтава“, Яна Зінкевич, яка заснувала „Госпітальєри“ та інші добровольці, ветерани та волонтери — я впевнений, що ми нікому не дозволимо нанести армії удар у спину», — зазначив Порошенко.

Він подякував бійцям за мужність і справжній патріотизм. «Ми повинні реформувати Україну, захистити її, зберегти державу. Зберегти армію, тому що армія зараз перебуває під величезним тиском. У 2014 році хлопці, які були мобілізовані на фронті отримували 600 гривень — це було неправильно. Ми зробили все від нас залежне, і тепер вони отримують 29 000 гривень на лінії фронту — і це правильний вибір держави», — наголосив лідер «ЄС».

Схожі новини