Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ООС: від ворожих обстрілів постраждали дев’ятеро українських військових

  • 10.07.2019, 08:03
  • 359

9 липня збройні формування РФ 27 разів порушили режим припинення вогню.  З них 11 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. У результаті ворожих обстрілів п'ятеро військовослужбовців отримали поранення та четверо – бойове травмування.

Про це повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Facebook.

Як ідеться у повідомленні, ворог відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник 19 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні вісім разів.

У результаті ворожих обстрілів п'ятеро військовослужбовців отримали поранення та четверо — бойове травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям.

За даними розвідки, 9 липня трьох окупантів знищено та трьох поранено.

Від початку поточної доби ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил.

«Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», — ідеться у повідомленні прес-центру ООС.

Схожі новини