Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У курортному Скадовську виявили тіла двох дітей та їхньої матері: моторошні подробиці

  • 09.07.2019, 17:28
  • 1 192

У курортному містечку Скадовськ знайшли тіла двох хлопчиків віком 7 та 9 років та їхньої 34-річної матері. Жінку виявили з пакетом на голові.

Повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Тіла виявив колишній чоловік померлої.

За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції Херсонщини в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за п.п.1,2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Наразі проводиться огляд місця події, тривають першочергові невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин події.

Під час огляду на тілах загиблих видимих тілесних ушкоджень не виявлено, наявні ознаки асфікції у жінки. Трупи направлені в бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Як стало відомо, орендована приїжджою для відпочинку квартира розташована в будинку по вулиці Мангубинській. При цьому 33-річна жінка перебувала в одній кімнаті з поліетиленовим мішком на голові, а мішок був щільно замотаний скотчем, передає місцевий сайт Kherson, посилаючись на джерело у поліції, пише УНІАН.

«З версією про самогубство це не надто в'яжеться: одягнути собі на голову пакет можливо, а ось самостійно обмотати його скотчем так щільно, щоб через краї не проходило повітря — вже складніше», — йдеться у повідомленні. Дітей виявили в іншій кімнаті — на ліжках. І видимих ознак тілесних ушкоджень на них дійсно не було.

Тіла загиблих членів сім'ї тоді ж доставили до моргу обласного бюро судово-медичної експертизи. Однак розтин, від результатів якого залежить подальший хід слідства, поки не починався. Він можливий тільки після отримання відповідної постанови суду. А станом на ранок 9 липня цей документ у розпорядженні бюро СМЕ відсутній.

Наразі поліція здійснює комплекс слідчо-розшукових заходів — проводиться поквартирний та подвірний обходи, встановлюється та аналізується відео з камер відеоспостереження у районі скоєння злочину, допитуються родинні та дружні зв’язки потерпілих з метою з’ясування важливих для слідства обставин.

Схожі новини