Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Київстар та месенджер Rakuten Viber запустили спільний сервіс

  • 09.07.2019, 11:16
  • 501

Національний телеком-оператор України Київстар надав можливість оплати підписки на стікерпаки в Viber, що є частиною компанії Rakuten Inc. Це перший досвід колаборації месенджера та сервісу мобільних платежів, який було реалізовано в Україні.

Відтепер користувачі сервісу «Смарт-Гроші*» зможуть оформити підписку на всі стікер-пакети в месенджері Viber за ціною 20 грн. на місяць та отримати доступ відразу до всіх колекцій стікерів, які нараховують понад 500 іміджів. Зазвичай, користувачі Viber оплачують кожен стікерпак окремо, за ціною, в середньому, 51 грн.

Для того, щоб оформити підписку, абоненту потрібно перейти за посиланням, яке він отримає у повідомленні на Viber або в SMS від Київстар. Користуватись послугою можуть тільки абоненти передплаченого зв’язку Київстар, адже розраховуватись необхідно зі свого мобільного рахунку.

За даними компанії Rakuten, українці щоденно здійснюють в Viber близько 4 млн. дзвінків та відправляють 11 млн. повідомлень. Суттєвим, також, є той факт, що в Україні месенджер встановлений на близько 95% всіх смартфонів.

«Запуск спільного проекту з Viber — це важливий крок для нас. Ми впевнені, що таке партнерство допоможе розвивати культуру оплат мобільними грошима та, таким чином, допомагати cуспільству України прямувати до безготівкової економіки»,зазначила керівник групи грошових переказів та платежів, Олена Суворова.

«Для Viber — це перший досвід такої співпраці в Україні. Ми віримо, що наше партнерство з Київстар дозволить користувачам нашого застосунку зробити процес підписки на стікерпаки Viber більш простим та сучасним, а процес оплати значно зручнішим» — прокоментував Атанас Райков, старший директор з розвитку бізнесу в Європі, Африці та на Середньому Сході.

Оплата мобільними грошима стає дедалі популярнішою серед українців. Так, наприклад, на платформі «Смарт-Гроші» розміщено 1900 активних сервісів, за якими, на сьогоднішній день з моменту запуску сервісу, яке відбулось у вересні 2018, було здійснено 6,4 млн. транзакцій. Найбільш затребувані сервіси — це оплати телекомунікаційних послуг, національних лотерей, покупки в інтернеті та оплата проїзду в громадському транспорті.

* Смарт-Гроші — повноцінний мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг, а й безліч інших товарів та послуг, які представлені на платформі. Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP» в партнерстві з АТ «АЛЬФА-БАНК».

Довідка про Київстар:
Київстар — найбільший український оператор телекомунікацій мобільного зв’язку за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G. За дослідженнями міжнародної компанії Ookla, у мережі Київстар швидкість мобільної передачі даних є найвищою ніж в середньому по Україні. Послугами Київстар користується близько 26,3 млн абонентів. Акціонери Київстар — міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Довідка про Rakuten Viber:
Viber — додаток для дзвінків і обміну повідомленнями, що дозволяє людям залишатися на зв'язку, ким би вони не були і де б не знаходилися. Наші користувачі по всьому світу відправляють один одному безкоштовні текстові повідомлення, роблять відеодзвінки, спілкуються в групових чатах, взаємодіють з улюбленими брендами та знаменитостями, а також стежать за їх оновленнями. Ми гарантуємо користувачам нашого застосунку свободу і безпеку спілкування.

Viber є частиною Rakuten Inc., світового лідера в сфері електронної комерції і фінансових послуг.

Додаток виступає офіційним месенджером футбольного клубу «Барселона», а також офіційним додатком для дзвінків та обміну миттєвими повідомленнями бескетбольного клубу Golden State Warriors.

Схожі новини