Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Мир за будь-яку ціну" не влаштовує виборців жодної партії, – опитування

  • 08.07.2019, 18:42
  • 468

Прихильники ні одної з політичних партії за кілька тижнів до парламентських виборів не підтримують риторику "миру за будь-яку ціну".

Про це свідчать результати опитування фонду «Демократичні ініціативи» спільно з соціологічною службою центру Разумкова, передає Українська правда.

«Мир за будь-яку ціну» не підтримується виборцями жодної з партій. Найменше «мир за будь-яку ціну» підтримують виборці партій «Голос» (10%) та «Європейська солідарність» (7%)", — йдеться в результатах дослідження.

Найбільше прагнуть «миру за будь-яку ціну» виборці партії «Опозиційна платформа — За життя» — 36,5%, при цьому 45% виборців цієї партії вважають, що «задля миру слід іти на компроміси, але не на всі».

Крім того, встановлення миру на Донбасі силовим шляхом підтримують лише 17% населення. Більшість населення — 49% - вважає, що «заради миру варто погоджуватися на компроміси, але не на всі.

Загальнонаціональне опитування проводилося з 13 по 20 червня 2019 року в усіх регіонах країни за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Для дослідження було опитано 2017 респондентів віком від 18 років.

Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Схожі новини