Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У зал засідань облради “вбухають” іще майже 400 тисяч

Встановлюють систему кондиціонування

У Львівській обласній раді стартує ремонт залу засідань. Встановлять сучасну систему кондиціонування, яка влітку охолоджуватиме залу, а взимку її утеплюватиме. На кондиціонування з обласної скарбниці надали аж 393 тисячі гривень. Ці кошти підуть на приміщення площею 99 квадратних метрів.

Підрядника, який встановить клімат-контроль обирали через систему Pro Zorro, переможцем стала компанія «Пальметтабуд». У тендері за перемогу змагалися дві компанії. «Пальметтабуд» запропонував свої послуги на три тисячі гривень дешевше, ніж конкурент. Кондиціонування мають встановити до 1 жовтня.

Як розповіла «ВЗ» заступниця начальника управління майном спільної власності ЛОР Оксана Дуля, торік у залі засідань був капітальний ремонт, де проклали нову підлогу, меблі, зробили побілку тощо. Також встановили круглий стіл, шкіряні крісла й апаратуру для озвучення засідань. «Цього року встановимо чотири внутрішні блоки-кондиціонери та один зовнішній, — інформує чиновниця. — Чому така чимала сума на кондиціонування? Бо блоки дорогі! Це не прості побутові кондиціонери, як удома. Не можна сказати, що це найдорожчий ремонт кабінету у Львівській обласній раді».

Схожі новини