Передплата 2024 «Добра кухня»

Де українці купують сантехніку сьогодні: про інтернет-магазини й не тільки

  • 08.07.2019, 10:49
  • 1 096

Інтернет-магазини сантехніки, різноманітних гаджетів, девайсів для полегшення побуту стають все популярнішими.

Покупки в режимі онлайн сьогодні здаються, швидше, буденністю, аніж чимось незвичайним. Втім, наразі суспільство ще не готове повністю відмовитися від традиційного шопінгу на користь віртуального. Відповідно, звичайні магазини, гіпермаркети та шоуруми досі користуються дивовижною популярністю.

Перед українцями відкриті широкі можливості для придбання якісного, функціонального сантехнічного обладнання від провідних світових виробників. Де саме мешканці країни найчастіше купують душові кабіни, ванни, різноманітні змішувачі та аксесуари для ванної кімнати?

Найпопулярніші місця вдалих покупок

  • Тематичні гіпермаркети. Найчастіше все для оснащення ванної кімнати, а також ремонту та вдосконалення вже встановлених сантехнічних приладів українці купують в режимі реального часу — у гіпермаркетах гуртової та роздрібної торгівлі. В таких місцях потенційних покупців приваблює широкий асортимент та можливість відразу на власні очі побачити обраний товар й оцінити його недоліки та переваги.
  • Інтернет-магазини. Наприклад, інтернет-магазин сантехніки Домоспа приваблює увагу поціновувачів якісної та довговічної сантехніки цілою низкою очевидних переваг, серед яких: зручність та швидкість процесу замовлення, широкі можливості вибору, доступ до детальної інформації про кожен товар, представлений у каталозі.
  • Спеціалізовані ринки. Відразу варто відзначити, що поціновувачів ринків серед українців значно менше, ніж прихильників інтернет-магазинів та звичайних супермаркетів. Втім, дрібні аксесуари та комплектуючі на традиційних ринках продаються досить активно.
  • Торговельні майданчики в соціальних мережах. Мова йде не про повноцінні інтернет-магазини, а про невеликі майданчики, які ведуть свою діяльність лише в рамках тієї чи іншої соціальної мережі. Найчастіше такі «магазинчики» пропонують дрібні сантехдеталі за доступною ціною.
  • Платформи онлайн-оголошень про продаж. На таких платформах найчастіше продається сантехнічне обладнання, яке вже було у використанні або не підійшло певному покупцеві з конкретних причин. Відповідно, ціни тут доступні (а іноді навіть дуже низькі), але якість товарів часто викликає сумніви.

Можливо, найближчим часом українці повністю відмовляться від придбання сантехніки в режимі офлайн (на користь онлайн-покупок у топових інтернет-магазинах), але це вже зовсім інша історія.

Схожі новини