Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Відповідь "зеленим чоловічкам" Кремля почнуть давати "чорні чоловічки". Думай. Те.»: Націоналісти висунули ультиматум Зеленському

  • 08.07.2019, 09:33
  • 1 038

Об’єднані націоналісти вимагають, щоб президент України Володимир Зеленський адекватно відреагував на анонсований телеміст між російськими пропагандистами з телеканалу "Росія24" та пропагандистами з телеканалу Newsone.

Про це заявив лідер партії «Національний Корпус» Андрій Білецький у блозі на Українській правді.

«Мета цієї інформаційної диверсії — очевидна. Програма максимум — символічно поставити Україну в принизливу позу розкаяння і капітуляції перед силою РФ, додати Медведчуку балів перед виборами. Програма мінімум, якщо не вийде — показати, що ініціативи миру між Україною та РФ зривають „фашисти“ і, знову ж-таки, додати балів Медведчуку перед виборами», — написав він.

Білецький наголосив, що «українським націоналістам, «нужно поговорить» з президентом Володимиром Зеленським.

«Ми даємо Володимиру Зеленському добу на адекватну (!!!) відповідь на інформаційний шабаш, який готує Кремль тут, у Києві. Відповідь має бути адекватною. Лідера держави, яка перебуває у стані війни. Не клоуна, не артиста з олігархічних корпоративів, а Президента. Інакше відповідь „зеленим чоловічкам“ Кремля почнуть давати „чорні чоловічки“. Думай. Т. е.», — заявив він.

Схожі новини