Передплата 2024 ВЗ

Борт Зеленського влаштував колапс в аеропорту Львова

  • 06.07.2019, 19:50
  • 3 438

Через посадку борту №1 з президентом України Володимиром Зеленським пасажирів рейсу Київ – Львів висадили не в головному, а в старому терміналі Львівського міжнародного аеропорту імені Данила Галицького.

Як пише «Обозреватель», про це розповів на своїй сторінці у Facebook український менеджер-економіст, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета.

«Ну, я пройшовся до свого авто, припаркованого біля нового терміналу: швидка хода корисна для здоров'я. Але іноземцям, які спочатку шукали туалет, а потім — свої рейси-стикування, довелося допомагати. Я не дуже розумію, чому ми, платники податків в бідній країні з дефіцитним бюджетом, повинні оплачувати польоти „слуги народу“ на особистому борті № 1 на таку важливу державну подію, як представлення голови ОДА, коли канцлер багатої Німеччини з профіцитним бюджетом спокійно користується для некритичних ділових поїздок країною, ну, не велосипедом, але поїздами „Інтерсіті“ або рейсовими літаками?» — обурився він.

Також Шеремета порадив Зеленському до того, як впроваджувати практику «держави у смартфоні», забезпечити українців конкуренцією на ринку внутрішніх авіаперевезень.

«Для нас це буде справжнім тестом на „кінець епохи жадібності“. „Now Everyone Can Fly!“ — як гордо каже AirAsia, але на жаль, ще не в Україні», — із сарказмом зазначив економіст.

Люди в коментарях під його постом також висловили обурення колапсом, який виник в аеропорту з вини глави держави.

Схожі новини