Передплата 2024 «Добрий господар»

Полторак призначив нового командувача з логістики ЗСУ: що про нього відомо

  • 06.07.2019, 15:31
  • 2 090

Міністр оборони України Степан Полторак призначив нового командувача сил логістики ЗС України генерал-лейтенанта Олега Вишнівського під час робочої поїздки до Одещини.

Про це повідомляє «Прямий» із посиланням на Міноборони.

«Це дуже відповідальна посада, тому що це напрямок, на якому потрібно багато що зробити. Генерал-лейтенант Олег Вишнівський має певний досвід виконання завдань як на командних, так і штабних посадах. Він пройшов практично шлях від лейтенанта до генерал-лейтенанта, займаючи різні посади і маючи відповідну підготовку і освіту», — заявив Полторак.

Також міністр додав, що має глибоке переконання, що Вишнівський знає, які проблеми є в силах логістики, адже був командувачем ОК «Південь».

«Людина, яка знає проблеми знизу і теоретично знає, як це зробити. Переконаний, що він точно це зробить», — зазначив Полторак.

Генерал-лейтенант Вишнівський Олег Віталійович народився 1970 року у російському місті Черняховськ. У 1991 року закінчив Ташкентське вище танкове командне училище, а 1999-го — Національний університет оборони України імені Івана Черняховського.

У жовтні 2015 року отримав чергове звання генерал-майора. Був першим заступником начальника Озброєння Збройних Сил України. З листопада 2017 року командувач військ оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України. Лицар ордену Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Схожі новини