Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На курортах Одеської області збоченець розбещував дітей та знімав усе це на відео

  • 06.07.2019, 13:50
  • 1 048

На Одещині спіймали іноземця-педофіла, який розбещував дітей в курортних містечках та знімав все на фото і відео.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на прес-службу поліції Одещини.

Чоловіка викрила кіберполіція, адже той розміщував зняте фото та відео на закритих форумах у DarkNet. Зазвичай його жертвами ставали дівчата віком від 5 до 9 років, які разом з батьками приїздили на відпочинок в Одеську область.

«Під час моніторингу мережі, працівники кіберполіції виявили на закритих форумах відео порнографічного характеру за участі малолітньої дівчинки. В подальшому виявилося, що на відео була 7-річна дитина, а контент було створено на території Одещини. Відтак, під час оперативних заходів поліцейські встановили 53-річного іноземця причетного до розбещення дітей та створення дитячої порнографії», — йдеться в повідомленні.

У поліції з'ясували, що маючи посвідку на проживання, чоловік займався адмініструванням приватних житлових приміщень в курортних містечках Одещини. Він займався пошуком можливих гостей, їх поселенням та допомагав по господарству протягом їх перебування на відпочинку. Перевагу надавав родинам з дітьми.

«Втираючись у довіру до малолітніх дівчат, зловмисник створював умови, коли він залишався з дитиною наодинці та схиляв її до статевих зносин. Всі дії він фіксував на фото та відео. Отримані матеріали розміщував на закритих спеціалізованих форумах у DarkNet», — додали правоохоронці.

На відео, що було виявлено на його комп’ютері, поліцейські також виявили й інші факти розбещення. Тож наразі правоохоронці встановлюють усіх малолітніх дівчат, що стали його жертвами.

Затриманому оголошено про підозру за ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КПК України. Після проведення всіх експертиз буде вирішено питання щодо оголошення йому підозри за ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) К К України. Підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

Схожі новини