Передплата 2024 «Добра кухня»

На Світязі втопилося двоє дітей!

Один хлопчик зі Львова, інший — з Самбора

З початку року в Україні втопилася 671 людина. З них — 72 дитини! На водоймах Львівщини за цей період втопилося 32 людей. З них 6 — діти. Це жахлива статистика… У середу, 3 липня, в озері Світязь втопилося двоє діток. Як дізналася журналіст «ВЗ» у ДСНС України у Волинській області, один загиблий хлопчик зі Львова, інший — з Самбора…

Як розповіли у водолазно-рятувальному відділенні смт Шацьк, сім’я зі Львівщини приїхала на відпочинок в урочище Гряда. Поки дорослі розпаковували сумки, двоє хлопчиків (син і племінник одного з батьків), восьми і дев'яти років, побігли купатися. Подія трапилася близько шостої вечора… Коли дітей почали шукати, то було вже пізно: спершу помітили у воді тіло однієї дитини, через деякий час — іншої.

Медикам, які проводили реанімаційні заходи, не вдалося врятувати дитячі життя. Це вже не перша трагедія на воді в Шацькому районі цього літнього сезону. 6 червня в озері Пісочне потонув хлопчик 7 років з села Мельники, а 16 червня в Світязі — 38-річний житель міста Червоноград Львівської області. Дружину загиблого рятувальники врятували… Вона відмовилася від госпіталізації.

Схожі новини