Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко закликав вийти на акцію протесту проти скасування закону про люстрацію

  • 04.07.2019, 09:55
  • 701

П'ятий президент України Петро Порошенко закликав українців вийти на акцію протесту 4 липня проти скасування закону про люстрацію у будівлі Конституційного суду (КС) України на вул. Жилянській у Києві.

Про це повідомляє пресслужба партії.

«Завтра, 4-го липня, Конституційний суд України спробує скасувати люстраційний закон, який передбачає очищення влади від колишніх соратників втікача-президента Віктора Януковича.

Ми, українське суспільство, повинні розуміти: у руках суддів Конституційного суду — можливе рішення про повернення до влади людей, які п’ять років ненавиділи Революцію Гідності і які усі п’ять років мріяли про реванш", — про це голова партії «Європейська Солідарність», п’ятий президент України Петро Порошенко написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Але ми не будемо спокійно мовчати і чекати повернення у 2013-й рік. Моя політична сила «Європейська Солідарність» разом з іншими громадськими організаціями та рухами під стінами Конституційного Суду вимагатиме справедливого і єдино вірного рішення. Реванш не пройде!

Люстрація — це шлях до політичного очищення України від її авторитарного минулого! Закликаю всіх небайдужих прийти завтра до стін КС. Реванш не пройде! Україна переможе!" , — наголосив Петро Порошенко.

Схожі новини