Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поблизу Станиці Луганської горить замінований ліс, від вибуху поранено людину

  • 04.07.2019, 09:33
  • 513

У середу поблизу с. Колесниківка Станично-Луганського району на території Піщаного лісництва виникло загорання лісової підстилки двома осередками на загальній площі близько 20 га.

Гасіння не проводиться у зв’язку з тим, що дана територія замінована. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

Під час оборювання місця пожежі стався вибух, внаслідок чого отримав контузію та поранення руки тракторист лісового господарства. Піротехнічним підрозділом ДСНС проводяться роботи по розмінуванню місцевості.

Станом на 7:00 4 липня до місця пожежі направлено 110 чол. та 25 од. техніки, з них від ДСНС 86 чол. о/с та 20 од. техніки, у тому числі піротехнічна група у складі 10 чол. та 3 од. техніки.

Нагадаємо, не дивлячись на домовленості про розведення армійських сил у Станиці Луганській, всі правоохоронці системи МВС продовжують нести службу в цьому місті та пильнувати порядок. Крім того, посилено окремі підрозділи.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у районі населеного пункту Станиця Луганська, на території, з якої, за заявами противника, виведені його війська, продовжують перебувати групи військовослужбовців російсько-окупаційних військ.

Схожі новини