Передплата 2024 ВЗ

На Тернопільщині п'яна мама так катала 8-місячну доньку у візку, що її з синцями забрали до лікарні

  • 03.07.2019, 09:33
  • 814

На Тернопільщині п'яна мама так прокатала у візку восьмимісячну доньку, що дитина опинилася у лікарні.

Маля постійно випадало з візочка. Селяни, які це побачили, хотіли забрати дитину у нетверезої матері, але та накинулася з кулаками, йдеться у ТСН.

У селі Лосятин жінки навперебій розповідають, як п'яна чужинка знущалася з дитини. Жінка так швидко везла малу, що та раз у раз випадала з візка. «Та дитина випала, вона за ту дитину і назад в той візочок», — згадують.

Жінки повибігали з хат, бо такого ще не бачили. Мати смикала, трясла і вертіла немовля, наче жонглер у цирку. Селянки не стерпіли. Викликали поліцію і вирішили самотужки відібрати дитинча. Утім, мати кинулася у бійку. У крові жінки правоохоронці виявили 3,2 проміле алкоголю.

Зараз жінка перебуває у лікарні з маленькою Таєю. Сюди їх привезли поліцейські. Розповідати про свій недавній променад чужим селом не хоче. Лікарка виправдовує маму, ймовірно, жінка нічого не пам'ятає, бо була дуже п'яна. Дитина має поверхневі травми голови, гематоми.

Родина живе у місті Почаїв. Батько дівчинки певен, що Тая з візка вилетіла сама, маминої вини у цьому нема.

З’ясувалося, що у село Лосятин жінку з немовлям привезла патрульна машина. Як вона виходила з неї, бачили ці жінки. Коли селянки викликали поліцію, бо жінка неадекватно поводилася з дитиною, то, кажуть, приїхала та ж сама патрульна машина.

«Поліція сказала, що вона наче йшла дорогою п'яна. Вони її пожаліли, бо з маленькою була дитиною і дуже п'яна», — каже місцева мешканка.

Утім, жінки дивуються, чому поліцейські не відразу зреагували, що немовля в небезпеці. Крім того, чому вони не завезли п'яну маму хоча би додому у Почаїв, а висадили у сусідньому селі.

Керівництво Кременецького відділку поліції твердить, що про інцидент вперше чує. Не на камеру обіцяють провести службову перевірку. Стосовно жінки відкрили кримінальне провадження за неналежний догляд за дитиною. Після слідства вирішуватимуть, чи позбавлятимуть її батьківських прав.

Схожі новини