Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Петро Порошенко передав Вільяму Тейлору текст Євроатлантичної Хартії - плану прискорення руху України до ЄС та НАТО

На зустрічі з Тимчасовим повіреним у справах США в Україні обговорили болючі для України питання

Лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко зустрівся з Тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором. Про це екс-президент України написав на своїй сторінці у Facebook.

«Під час сьогоднішньої зустрічі з Тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором обговорили болючі для України питання: ескалацію ситуації на Донбасі, свободу ЗМІ В Україні та перспективу звільнення українських моряків, що зараз знаходяться у полоні РФ», — написав Петро Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» вважає, що відповіддю на зухвале невиконання Москвою рішення Міжнародного трибуналу з морського права мало б стати скликання позачергового засідання РБ ООН з цього питання. Екс-президент сподівається на підтримку цієї ініціативи з боку Вашингтона.

«Цинічний обстріл медичного автомобіля, що призвів до загибелі українських медиків — це черговий злочин, який підтверджує небажання Москви виконувати взяті на себе зобов’язання», — нагадав Петро Порошенко. Тому, на його думку, потрібні подальші консультації міжнародної спільноти на підтримку України та посилення тиску на Росію.

Екс-президент України передав Вільяму Тейлору текст Євроатлантичної Хартії — плану прискорення руху України до ЄС та НАТО, який пропонує «Європейська Солідарність»

«Щиро дякую США за незмінну підтримку України на шляху змін та сподіваюся, партнерство наших країн надалі міцнішатиме», — підсумував Петро Порошенко.

Схожі новини