Передплата 2024 «Добра кухня»

ПриватБанк відкриває Apple Pay для українського fashion-ритейлу Helen Marlen Group

  • 02.07.2019, 17:52
  • 504

ПриватБанк та один з лідерів українського fashion-ритейлу Helen Marlen Group запустили приймання оплати за допомогою Apple Pay в мобільному iOS-додатку Helen Marlen App та на сайті www.helen-marlen.com

Завдяки співпраці ПриватБанку та Helen Marlen Group українці отримають сервіс преміумрівня. Використовуючи додаток Helen Marlen App, тепер можна вибирати товари в зручному інтерфейсі, отримувати повідомлення про нові надходження та акції й оплачувати покупки одним дотиком до екрана смартфону.

Клієнти Helen Marlen Group можуть оплачувати покупки через Apple Pay в браузері Safari на iPhone або будь-якому Mac (не старіше 2012 року випуску) зі встановленою на комп’ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або більш нової моделі, або прямо з Apple Watch, а також дотиком до Touch ID на нових MacBook Pro та MacBook Air.

Apple Pay — зручний, швидкий і конфіденційний спосіб оплати покупок, доступний користувачам на пристроях з операційною системою iOS і macOS. Щоб купувати за допомогою Apple Pay, до нього необхідно прив’язати кредитну або дебетову банківську картку. При цьому створювати обліковий запис або входити в систему не потрібно: оплата відбувається в один дотик. Це один із найбільш швидких, зручних і безпечних способів здійснення купівель.

Схожі новини