Передплата 2024 «Добрий господар»

"Небажана Іванка". У мережі познущалися над дочкою Трампа (відео, фото)

Присутність Іванки Трамп, яка є офіційною радницею президента США, на саміті G20 і в демілітаризованій зоні під час зустрічі її батька з Кім Чен Ином, спричинила неоднозначні коментарі в інтернеті. 

На саміт G20 в Осаці зібралися лідери найпотужніших держав, вершки політичної еліти. І у цьому товаристві зауважили дочку президента Сполучених Штатів, яка офіційно займає посаду його радника.

Однак глави держав і урядів не зауважили у ній гідного співрозмовника. До прикладу, прес-служба Єлисейського палацу опублікувала відео, на якому Іванка Трамп намагалася долучитися до товариства прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, британської прем'єрки Терези Мей та директорки Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард. Дочка президента США спробувала вести дискусію з цими знаними людьми, але вони продемонстрували відверту незацікавленість у цьому.

Прохолодне ставлення до Іванки Трамп посилила і реакція інтернет-користувачів. Вони просто познущалися над нею, публікуючи колажі з історичних фото, у які вмонтували портрет дочки президента Америки.

Схожі новини