Передплата 2024 ВЗ

Світлана Лобода гучно відгуляла весілля сестри у Києві та опублікувала зворушливе сімейне фото

  • 30.06.2019, 20:15
  • 1 778

Відома співачка Світлана Лобода, яка днями презентувала новий провокаційний кліп на трек "Пуля-дура", приїхала до Києва та відгуляла весілля своєї рідної сестри.

На сторінці в Instagram Лобода опублікувала зворушливе сімейне фото, на якому вона позує разом зі своєю мамою та рідною сестрою Ксенією, повідомляє ТСН.

«Наш день, мої дівчатка», — лаконічно підписала світлину зірка.

На весіллі сестри Лобода з'явилася у чорній мінісукні та змінила зачіску на подовжений чубок. На фото також видно, що сестра співачки йшла під вінець в білосніжній сукні з відкритими плечима, а мама зірки позувала у блискучому вбранні.

До речі, перед публікацією сімейної фотографії, Світлана Лобода запостила відео зі старшою донькою, в якому вони їдуть на весілля.

«Ми з Євочкою їдемо на важливу подію для нашої сім'ї. Серце завмирає і навіть трохи страшнувато», — ділилася артистка з шанувальниками.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

❤️

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Нагадаємо, як писав «ВЗ» на День Конституції, 28 червня, керівник Офісу президента Володимира Зеленського сходив на концерт співачки Лободи і російського артиста Артура Пирожкова. На оприлюдненому в ЗМІ відео видно, керівник Офісу президента веселиться на виступі російського артиста Артура Пирожкова та Світлани Лободи в нічному клубі QUEEN. Там нібито святкували весілля молодшої сестри співачки Світлани Лободи Ксенії. До слова, Лобода відома постійними виступами в Росії та участю в телешоу РФ. Зокрема, артистка є суддею проекту «Голос».

Схожі новини