Передплата 2024 «Добрий господар»

Найпопулярніший порносайт у світі подарував автомобіль фанату з інвалідністю

  • 30.06.2019, 20:33
  • 3 197

Відділ благодійності одного з найпопулярніших порносайтів у світі «Pornhub» подарував Volkswagen Jetta американцеві Тодду Фалкерсону і його літній матері Паоло. Ключі від брендованого автомобіля передала порнозірка Алікс Лінкс.

Про це йдеться в прес-релізі компанії, передає Громадське.

У Фалкерсона проблеми зі здоров'ям, тому він не може сам водити машину. Вранці його відвозить на роботу мати-пенсіонерка, вона ж забирає його з офісу. Шлях займає близько 130 км. У грудні їх старенький «Buick» вилетів у кювет, і родина залишилася без машини. Тодд попросив допомоги в інтернеті.

«З моменту запуску нашої альтруїстичної програми „Pornhub Cares“ ми як і раніше прагнемо приносити щастя мільйонам людей у ​​всьому світі кожен день, — говорить Корі Прайс, віце-президент компанії. — Тодд завжди був великим шанувальником Pornhub і, розуміючи, що значить для нього і його матері автомобіль, ми вирішили їм допомогти».

Тепер Фалкерсони зможуть їздити на роботу на автомобілі, що має два 10,1-дюймових екрани на задньому сидінні, потужну стерео- та акустичну системи, бездротові Bluetooth-гарнітури, індивідуальні килимки і прикрашений в фірмовими кольорами сайту.

«Це все ще не здається реальним. Не кожна компанія буде робити щось подібне. У нас так багато людей з проблемами, і ви, хлопці, вирішили допомогти нам — це приголомшливо», — розповів Тодд під час зйомок ролику для YouTube.

Департамент благодійності Pornhub Cares відкрився в 2015 році. У минулому році Pornhub виділив грант в 25 000 доларів на дослідження порно. Володарями солідної премії стали американські психологи, які вивчають позитивні і негативні ефекти від перегляду порнографії.

Схожі новини