Передплата 2024 «Добра кухня»

Митрополит Епіфаній закликав молодь більше часу проводити у реальному, а не у віртуальному світі

  • 30.06.2019, 12:57
  • 892

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав українців із Днем молоді.

Про це він написав у Facebook.

«Вітаю усіх молодих за віком і духом людей зі святом — Днем молоді! Господь кожному дарує багато талантів. Молодь — це рух, це активність, пізнання, зростання, це, власне, унікальна можливість втілити таланти у життя», — написав він.

Епіфаній зазначив, що українська молодь шукає правди і не терпить лицемірства, талановита і винахідлива, а також прагне змін і не боїться змінюватися, вдосконалюватися, навчатися і відкривати для себе сучасний світ.

Він також порадив більше присвячувати часу реальному спілкуванню, а не тільки комунікувати віртуально.

Він закликав молодь шукати відповіді в Біблії та більше присвячувати часу реальному спілкуванню.

«Як спраглий потребує води, так і молоді люди шукають відповідей. Спробуйте заглянути в Біблію стільки ж разів, як і в Google, і ви зможете знайти ті відповіді, які не знайдете у мережі. Відповіді про внутрішній світ, про вічні речі, які з плином історії залишаються незмінними. Їх теж треба знати, бо вони допоможуть знайти правильні рішення у викликах зовнішнього світу.

А ще порадив би більше присвячувати часу реальному спілкуванню, а не тільки комунікувати віртуально. Живе спілкування, емоції, тепло почуттів та приємні враження — без цього життя не буде таким повним, яким його створив Господь", — зазначив митрополит Епіфаній.

Нагадаємо, в Україні сьогодні відзначають День молоді. Свято відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді». Встановлене воно «На підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України».

Схожі новини