Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Путін вдягнув підбори на зустріч із Трампом

  • 29.06.2019, 19:15
  • 2 882

Президент РФ Володимир Путін, який відвідав саміт "Великої двадцятки" з японській Осаці, неодноразово з'являвся в черевиках на високих підборах.

Так, на зустрічі з Дональдом Трампом різниця в зрості візуально становила якісь 10−12 сантиметрів, при тому, що американський лідер «вимахав» до 190 см, пише сайт «Сьогодні».

Судячи по всьому, не обійшлося і без внутрішніх підборів. Щоб приховати неприродний вигин стопи, господар Кремля одягнув подовжені брюки, які утворили дві складки в районі щиколотки. Особливо помітно це було на зустрічі Путіна з лідерами країн БРІКС.

Те ж фото зі збільшенням і акцентом на ноги:

Зауважимо, що це далеко не перший раз, коли кремлівського лідера помічають на високих підборах.

Путін приїжджав і до Лукашенка на високих підборах. Це сталося під час саміту Організації Договору про колективну безпеку в Мінську (листопад 2017).

«Путін йшов по килимовій доріжці дивною ходою і з явними труднощами, які не можна списати навіть на 65-річний вік політика. Причина тому ставала зрозуміла, якщо подивитися на ноги: у російського лідера були черевики, висота підборів яких становила приблизно 8−10 сантиметрів», — писали ЗМІ.

У липні 2017 в мережі висміяли фото Путіна з першою леді США. Коли господар Кремля зустрівся з Меланією Трамп в Гамбурзі на саміті «Великої двадцятки», користувачі жартували про зовнішність Путіна, звернувши увагу на його зріст, руки і костюм.

А у квітні 2008-го екс-прем'єр Сільвіо Берлусконі, чий зріст тривалий час служив предметом сатиричних нападок, заявив, що не розуміє, чому художники-карикатуристи зображують його маленьким карликом. Берлусконі привселюдно оголосив, що він вищий за Путіна і назвав свій справжній зріст — 171 см.

Цікаво, що в італійській газеті Corriere della Sera була опублікована порівняльна таблиця, де вказано зріст Путіна (167 сантиметрів). Виявилося, що у 2008-му на титул найбільш низькорослого правителя з тоді діючих в світі претендував інший президент Росії — Дмитро Медведєв. Зріст Медведєва, якого жартома прозвали «нанопрезидентом», становить 162 см.

Схожі новини