Передплата 2024 ВЗ

«На тілі були численні побої»: у Чернівцях знайшли валізу з тілом трирічної дитини

  • 28.06.2019, 13:31
  • 645

Увечері, 27 червня, в Чернівцях знайшли валізу, в якій знаходився загорнутий в ковдру труп хлопчика у віці до трьох років.

Про це в Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін. У прес-службі поліції додали, що валізу на околиці міста виявили перехожі, повідомляє «Обозреватель».

За вказаною адресою одразу виїхали керівництво ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативні групи ГУНП і Садгірського відділення поліції, кінологічна та криміналістична служби.

На місці події поліцейські виявили тіло мертвого хлопчика віком приблизно до трьох років. Зараз правоохоронці встановлюють обставини події.

За даним фактом слідчі поліції почали кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення батьків хлопчика.

Як повідомляє ТСН, валізу з тілом дитини знайшли поруч з недобудовою на околиці Чернівців. Мертва дитина була сильно побитою. Про це кореспонденту розповіли мешканці будинків, які розташовані поруч з недобудовою. Побої видно на знімках, які людям показала поліція.

Ще одна мешканка району розповіла, що у середу, 26 червня, бачила, як повз її будинок проходило двоє невідомих — чоловік і жінка. Вони мали з собою червону валізу. Утім, йшли не у бік зупинки маршрутки, а від неї. За словами мешканки, чоловік і жінка мали бідний вигляд, натомість валіза була новою.

«Їх було двоє, але на вид вони були такі невзрачні. Я ще подумала — такі невзрачні, а на море їдуть», — розказала вона.

Схожі новини