Передплата 2024 «Добра кухня»

Замах на екс-мера Конотопа: у поліції розповіли подробиці

  • 27.06.2019, 15:10
  • 532

Для розслідування нападу на кандидата у народні депутати, екс-мера Конотопа Сумської області Артема Семеніхіна у регіон направлена посилена група з керівництва Нацполіції України.

Як повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, про це сьогодні повідомив перший заступник Голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін під час робочої наради, пише УНІАН.

До складу посиленої слідчо-оперативної групи увійшли керівники Департаменту карного розшуку, Головного слідчого управління, а також інших необхідних підрозділів. Її учасники обговорили хід розслідування нападу на колишнього міського голову Конотопу, який одночасно є кандидатом у народні депутати.

За наказом Голови Національної поліції України Сергія Князєва було сформовано посилену групу з числа керівників департаментів Нацполіції.

Як повідомив Аброськін, група займатиметься організацією всебічного та оперативного розслідування нападу.

«Ви маєте за хвилинами відтворити події того вечора. Ваше завдання — організація проведення оперативно-розшукових заходів з метою встановлення осіб, причетних до нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілому», — підкреслив Аброськін.

Нагадаємо, сьогодні вночі невідомі напали на колишнього міського голову Конотопа Семеніхіна та нанесли йому тяжкі тілесні ушкодження. Наразі потерпілий перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Поліцейські кваліфікували подію як «замах на вбивство» і відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 К К України.

Схожі новини