Передплата 2024 «Добра кухня»

«До влади в Україні приходять дальтоніки»: Геращенко різко відповіла Разумкову щодо ПАРЄ

  • 27.06.2019, 14:36
  • 638

Віце-спікер парламенту та член української делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Ірина Геращенко заявила, що голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков плутає чорне з білим, коли критикує представників України за демарш у ПАРЄ.

Як повідомляє «Українська правда», про це Геращенко написала у Facebook.

«Разумков розкритикував українську делегацію в ПАРЄ. Саме українську делегацію, й ані слова не сказав про російську чи про європейські, які повернули до зали підсанкційних злочинців», — сказала Геращенко.

«Кажуть, він буде спікером в майбутньому скликанні ВР. Зверніть увагу — ВР, не Держдуми…», — додала нардеп.

Вона зазначила, що пишається українською делегацією, а також хоробрими колегами з Грузії, Естонії, Литви, Латвії, Польщі і «одним сміливим і чесним словаком».

«Здається, що до влади в Україні приходять дальтоніки, які не розрізняють кольори, плутають чорне і біле, не вміють помічати очевидне і вміти подякувати тим, хто дійсно служив Україні», — наголосила Геращенко.

Нагадаємо, голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що попри відновлення повноважень Росії у Парламентській асамблеї Ради Європи, вважає недоцільним вихід української делегації з її складу.

Схожі новини