Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові стартував великий джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest 2019 

  • 27.06.2019, 13:33
  • 1 141

26 червня 2019 року у Львові стартував міжнародний музичний фестиваль Leopolis Jazz Fest 2019, який вважається чи не найбільшою джазовою подією року в Україні.

Як повідомляє УНІАН, у рамках першого дня фестивалю на виступили такі виконавці, як Snarky Puppy, Adrien Brandeis Quintet, Florian Favre Trio, Renaud Garcia-Fons «Revoir Paris» та інші.

Триватиме Leopolis Jazz Fest 2019 до 30 червня 2019 року. Фестиваль проходить на трьох різних локаціях в центрі Львова — Сцена ім. Едді Рознера в Центральному парку Б. Хмельницького, Сцена на Площі Ринок та Сцена у подвір'ї Палацу Потоцьких.

Традиційно фестиваль у форматі open-air збирає джазових і соул-музикантів зі всього світу, а також дає майданчик для молодих виконавців, які бажають заявити про себе. Крім того, в рамках фестивалю проходять різноманітні майстер-класи, дискусійні панелі, кінопокази та багато іншого.

Вхід на більшість подій фестивалю вільний. Квитки продаються лише на сидячі місця в партері перед головною сценою у парку Хмельницького за ціною від 450 до 1800 гривень на день. Однак ті гості, які не зможуть придбати квитки на концерти, зможуть спостерігати за виступами на великих екранах, розміщених у пікнік-зоні парку.

Схожі новини