Передплата 2024 ВЗ

Війна на Донбасі: поранення отримали 7 українських військових

  • 27.06.2019, 09:57
  • 430

Минулої доби бойовики 39 разів порушили режим припинення вогню, з них 12 разів - із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. 7 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 27 червня, пише «Українська правда».

«Противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», — підкреслили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики 24 рази обстріляли позиції ОС: поблизу Старогнатівки, у районі Широкиного, біля Кам'янки, околиці Богданівки, поблизу Павлополя, Авдіївки та Пісок, у районі Новоселівки Другої, неподалік Опитного, околиці Красногорівки, біля Мар'їнки та Талаківки, у районі Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» українські позиції були обстріляні 15 разів: у районі Луганського, околиці Кримського та Новолуганська, поблизу Зайцевого та Гладосового, околиці Травневого та Катеринівки, у районі Південного.

За даними розвідки, 25 червня двох окупантів знищено.

Від початку поточної доби бойовики 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Схід“ ворог здійснив два обстріли позицій українських захисників: поблизу Опитного — з озброєння БМП; околиці Старогнатівки — з артилерійських систем калібру 152 мм», — йдеться у звіті.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції ОС були обстріляні вісім разів: неподалік н.п. Хутір Вільний — з мінометів калібру 82 мм; поблизу Золотого-4 — з гранатометів різних систем; околиці Новгородського — з мінометів калібру 120 мм, станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

У районі Луганського — з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; околиці Оріхового — з озброєння БМП, станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; поблизу Новолуганського — з мінометів калібру 120 мм та озброєння БМП.

Схожі новини