Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Виправляв 6 разів: нового «співробітника АП» Зеленського висміяли за велику кількість помилок

  • 25.06.2019, 16:54
  • 1 159

У мережі за велику кількість помилок висміяли нібито нового співробітника Адміністрації президента України, Миколу Богославця.

Про це повідомляє «Обозреватель».

24 червня на своїй сторінці у Facebook він написав пост про те, що почав працювати в адміністрації Зеленського й описав завдання, якими він буде займатися. Загалом у декількох реченнях він зробив до 10 помилок.

У початкових варіантах допису Богославець писав: «мижнародне спивробітництво», «тихнічна допомога», «инвестиції в Україну».Також були зроблені помилки в словах «акредитований», «зв'язки» й допущені пунктуаційні неточності.

Пост зазнав шість редакцій, поки все-таки не був опублікований в остаточному варіанті, у якому, однак, теж була помилка — пробіл після апострофа.

На запитання про те, як Богославець «вліз» в АП, він відповів, що пройшов прозорий конкурс, але не уточнив, який саме.

Допис нібито нового співробітника адміністрації президента Володимира Зеленського розлетівся мережею за лічені години. Деякі користувачі назвали Богославця безграмотним і здивувалися, як він зміг влаштуватися на таку роботу.

«Уявляю, як зросте рівень „спивробітніцтва“, ще й із „акридитованими“ в Україні диппредставництвами. Ви тільки документи вичитуйте після нього, а то ще війну розв'яже ненароком», — висловився журналіст Ігор Соловей.

У коментарях до посту Солов'я Богославець висловив готовність «звільнити місце», якщо знайдуть іншого кандидата.

«Ну як можна брати в АП на важливі напрямки такі кадри? Ну має ж бути якийсь елементарний рівень грамотності», — обурився активіст Олексій Захарченко.

OBOZREVATEL зв'язався з представниками АП із проханням перевірити, чи дійсно Богославець надійшов до них на службу, і чекає на відповідь.