Передплата 2024 ВЗ

“Європейська Солідарність” відновить пам’ятник герою небесної сотні Сергію Нігояну, - Софія Федина

  • 24.06.2019, 14:03
  • 639

“Стрімкий реванш проросійських сил відбувається не тільки у політиці, але й на вулиці. У Києві було сплюндровано та розбито меморіал першого героя Небесної Сотні і Революції Гідності Героя України Сергія Нігояна”, – заявила активістка партії “Європейська Солідарність”, 5-й номер виборчого списку партії Софія Федина.

Повідомляє прес-служба партії.

«Вандалом виявився прихильник „руського міра“, якого за гарячими слідами було затримано. Ця подія — не одиничний випадок реваншизму, маховик якого за нової влади, на жаль, почав потужно розкручуватися: у Харкові повернули ім’я українофоба Жукова проспекту Григоренка, в Одесі місцеві депутати вимагають скасувати закон про мову, у Києві — прибічники російської церкви виходять на акцію з портретом Сталіна, а вчора був розбитий пам’ятник Нігояну», — наголошує С.Федина.

«Ми вчергове попереджаємо всіх прокремлівських політиків і їхніх посіпак: повернення до часів Януковича не буде! Навіть не сподівайтеся на повторення 2010−2013 років, коли влада була приватизована однією „Партією регіонів“, яка намагалася загнати Україну у кремлівське стійло.
Сергій Нігоян був одним із героїв Революції Гідності, який пожертвував своїм життям заради європейського майбутнього України», — зазначила активістка партії.

«Європейська Солідарність» власними силами та коштом відновлять меморіал Герою України.

Схожі новини