Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові чоловіки у самих плавках та шапочках заполонили центр міста і катаються в трамваях

  • 21.06.2019, 18:13
  • 1 132

У Львові сьогодні, 21 червня, чоловічий ватерпольний клуб «Динамо» святкує своє 70-річчя.

В обідню пору ватерполісти зібрались у центрі міста біля Ратуші, у своїй звичній спортивній формі — плавках та ватерпольних шапочках, повідомляє УНІАН.

Городяни та туристи охоче селфилися з «іхтіандрами» і висловлювали захоплення статурами спортсменів при цьому жодних нарікань на те, що чоловіки прогулюються центром міста у плавках ніхто не висловлював.

Потім ватерполісти проїхали у львівських трамваях, викликаючи здивування і зацікавленість серед пасажирів, де роздавали запрошення на матчі фіналу Кубка України-2019 з водного поло серед чоловіків, які відбудуться у Львові 22−23 червня.

«Спорт — це не лише азартне, але й яскраве видовище. Де тенісистки — кричать, хокеїсти — б’ються, а ватерполісти — не соромляться демонструвати ідеальне тіло. І в багатьох уболівальників та спортсменів любов до водного поло почалася із першого погляду на його гравців», — зазначили у прес-службі ватерпольного клубу «Динамо».

Також сьогодні ватерполісти зафіксують національний рекорд: у центрі міста на площі біля пам’ятника Т. Шевченку з’явиться унікальний спортивний арт-об'єкт — найбільший ватерпольний м’яч у світі. Його діаметр — 3,5 м.

А вже 22-го та 23-го червня у Львові відбудуться змагання у басейні СКА. Там пройдуть півфінали, матч за третє місце і фінал Кубку України із водного поло. Команди-учасниці: КЗ ЛОР «ЛУФК» (м. Львів), збірна Харківської обл. (м. Харків), ВК «Маріуполь» (м. Маріуполь), ВК «Динамо» Львів" (м. Львів). Довідка. «Динамо» — чоловічий ватерпольний клуб зі Львова, заснований у 1949-му році. П'ятиразовий чемпіон, багаторазовий срібний і бронзовий призер чемпіонату України. Семиразовий володар Кубка України.

Схожі новини