Передплата 2024 «Добрий господар»

Меган Маркл і принц Гаррі відділилися від благодійного фонду Кейт і Вільяма: що сталося?

  • 21.06.2019, 20:33
  • 840

На початку травня стало відомо, що герцоги Кембриджські і Сассекські об'єдналися з метою загальної благодійної діяльності.

Однак днями з'явилася інформація про те, що принц Гаррі і Меган Маркл офіційно відділилися від The ​​Royal Foundation, їх колишньої спільної благодійної організації з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом.

Про це з посиланням на журнал People, передає сайт «Сьогодні».

За інформацією видання, герцоги Сассекські більше не входять до Королівського фонду. Меган Маркл і принц Гаррі мають намір створити власний благодійний фонд.

«Пізніше цього року Королівський фонд стане основним благодійним інструментом для герцога і герцогині Кембриджських. Герцог і герцогиня Сассекські створять свій новий благодійний фонд за підтримки Королівського фонду. Крім того, обидві пари продовжать спільну роботу над проектами в майбутньому, в тому числі над програмою Фонду «Психічне здоров'я» «Heads Together», — йдеться в заяві.

Джерело видання також заявило, що розділення — це «природна прогресія», а не сварка або небажання працювати разом.

Зазначимо, два місяці тому пари розділили свій загальний «двір» в Кенсингтонському палаці, створивши два окремих офіси. Офіс Меган і Гаррі переїхав з Кенсингтонського до Букінгемського палацу, де проживає королева, а офіс Вільяма і Кейт залишається в Кенсингтонському палаці, де вони живуть зі своїми трьома дітьми.


Схожі новини