Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики на Донбасі 18 разів порушили «тишу», є поранені

  • 21.06.2019, 09:28
  • 268

За минулу добу окупанти 18 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«20 червня збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню. З них п'ять разів — із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм», — йдеться у повідомленні.

Противник відкривав вогонь по нашим захисникам з гранатометів різних систем, зенітних установок, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник 12 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: два рази Павлопіль — з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки — зі станкового протитанкового гранатомету; тричі Водяне — з міномету калібру 120 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; околиці Новоселівки Другої — зі станкового протитанкового гранатомету; населений пункт Березове — стрілецька зброя; двічі район населеного пункту Чермалик — зі станкового протитанкового гранатомету, зенітної установки та стрілецької зброї; Пищевик — з автоматичного гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; поблизу Гнутового — з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні шість разів: населений пункт Кримське — зі стрілецької зброї; район населеного пункту Луганське — з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету; Травневе — з міномету калібру 120 мм, автоматичного гранатомету та великокаліберного кулемету; околиці Майорська — з 82 мм міномету; Новолуганське — з міномету калібру 120 мм; населений пункт Новозванівка — 120 мм міномет та автоматичний гранатомет.

У штабі повідомили, що за минулу добу три українських військовослужбовця було поранено, один отримав бойове травмування.

Від початку поточної доби обстрілів зі сторони збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Схожі новини