Передплата 2024 «Добра кухня»

Вбивство 11-річної Дарини Лук’яненко на Одещині: у поліції назвали основний мотив злочину

  • 20.06.2019, 14:58
  • 679

Як основну версію у справі про вбивство 11-річної Дар’ї Лук’яненко на Одещині поліція розглядає вбивство на сексуальному ґрунті.

Про це голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив 20 червня, інформує прес-служба МВС.

За словами першого заступника голови Нацполіції В’ячеслава Аброськіна, поліція зібрала всю необхідну інформацію, яка дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи 13.06.2019 та з’ясувати всі обставини вбивства.

Вчора ввечері Національна поліція затримала особу, яка підозрюється у вчиненні вбивства дівчинки.

«Ним виявився 26-річний місцевий житель. Він зараз дає покази. За версією слідства вбивство було вчинено на сексуальному ґрунті. Тіло дівчинки знаходиться в судово-медичному підрозділі місцевої лікарні. Приношу співчуття сім’ї Дар’ї», — сказав Сергій Князєв.

На пошуки 11-річної Дар’ї Лук’яненко з Одеської області були задіяні близько 500 працівників Національної поліції, 400 працівників Національної гвардії та 100 працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Для проведення пошукових заходів були зібрані кінологи із семи областей.

Нагадаємо, вчора, 19 червня, при відпрацюванні території в селі Іванівці поліцейські провели невідкладний обшук в одному із домоволодінь селища. В результаті обшуку поліцейські виявили тіло зниклої дівчинки.

Схожі новини