Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Односельчани підозрюваного у вбивстві 11-річної дівчинки прагнуть самосуду. Хлопець добре знав сім'ю дитини

  • 20.06.2019, 09:35
  • 2 100

В Іванівці Одеської області, де було знайдене тіло 11-річної Дарини Лук'яненко, місцеве відділення поліції взяли під посилену охорону.

Як повідомляється у сюжеті ТСН, місцеві жителі налаштовані вчинити самосуд над 22-річним підозрюваним односельцем. Про затриманого відомо, що той добре знав Дарину — їхні батьки разом працювали на місцевому базарі. Коли дитина зникла, він намагався навіть разом із волонтерами її шукати, хоча знав, що дівчинку сам задушив і викинув до вигрібної ями власного помешкання.

Про підозрілу поведінку чоловіка волонтери розповіли поліції. Ба більше, першого дня пошуку собаки привели до будинку підозрюваного, однак поліція не знайшла дитини. Лише з третього візиту чоловік таки зізнався у вбивстві. Нині тіло дитини направили на судмедекспертизу, аби встановити факт зґвалтування. Про підозрюваного селяни розповідають — за ним помічали неадекватні дії щодо дітей, однак до поліції ніхто не заявляв.

За скоєний злочин він може сісти за грати довічно.

Нагадаємо, 11-річну Дарину ­Лук'яненко шукали майже тиждень. Вона 13 червня по обіді вийшла з ринку Привоз, де працює її мати, і вирушила до школи на гурток танцю. Дорогою дівчинка зникла. Її тіло знайшли напередодні у вигрібній ямі односельця

Схожі новини