Передплата 2024 ВЗ

Львівщина виконала план весняного призову на 100%

На строкову службу область відправила 792 новобранців. Були серед них і такі, хто приїхав з-за кордону

Львівська область повністю виконала план весняного призову: із 22 тисяч призовників віком 20−27 років на строкову службу призвали 792 новобранців.

Такі цифри озвучив військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко. Найкращі за виконанням плану райони — Жовківський, Дрогобицький, Бродівський, Буський, Стрийський, Самбірський, Кам’янка-Бузький, Радехівський і Пустомитівський. А Личаківський і Сихівський райони міста Львова цього разу план призову навіть перевиконали! Старосамбірський і Яворівський райони області, Шевченківський, Галицький і Франківський райони Львова, за словами Олександра Тіщенка, «йшли з потугами», але план також виконали.

Військовий комісар подякував усім свідомим громадянам Львівщини, адже чи не вперше під час призову багато свідомих громадян самі прийшли у військкомати. Навіть були такі, хто приїхав з-за кордону, аби виконати свій обов’язок перед державою!

«Львівщина відроджує патріотизм, зникає боязнь перед армією. Юнаки йдуть до військкоматів самостійно, — зазначив пан Тіщенко. — Прошу всіх, у кого народилися діти, кому виповнилося або виповниться до 1 жовтня 27 років, у кого завагітніла дружина, хто одружиться до 1 жовтня, хто вступить у вищий навчальний заклад тощо: прийдіть, будь ласка, у військовий комісаріат. До 1 жовтня призову немає, ніхто вас нікуди не відправить, нікуди не забере. Надайте, будь ласка, свої дані, щоб з 1 жовтня нам було простіше проводити призовну кампанію».

Призовники Львівщини проходитимуть службу, зокрема, у десантно-штурмових військах і Національній гвардії. Є й такі, що потрапили служити до Президентського полку. Ці призовники мали відповідати певним критеріям — високий зріст, здоров’я, відсутність татуювань і навіть родимок на тілі.

Схожі новини