Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Бойовики на Донбасі гатять з мінометів і гранатометів, є загиблий і поранені

  • 19.06.2019, 08:13
  • 358

За минулу добу окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«18 червня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. З них чотири рази — із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що противник також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник 5 разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: район населеного пункту Авдіїівка — з мінометів калібру 82 мм; околиці Красногорівки — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; Верхньоторецьке — зі стрілецької зброї; поблизу Піски- з міномету калібру 120 мм; Водяне — зі стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» позиції наших захисників були обстріляні 6 разів: район населеного пункту Луганське — з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; два рази Новолуганське- з автоматичних гранатометів; поблизу Травневого — з автоматичних гранатометів; двічі Троїцьке — з мінометів калібру 82 та 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У штабі повідомили, що за минулу добу троє українських захисників отримали поранення, ще двоє бійців — бойові травмування.

Від початку поточної доби ворог три рази обстріляв позиції Об'єднаних сил. За поточну добу один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Схожі новини