Передплата 2024 «Добрий господар»

20-секундне відео вберегло від смерті малюка у Британії

  • 18.06.2019, 19:39
  • 790

У Великій Британії мешканка міста Грейвзенд, графства Кент, показала лікарям 20-секундне відео із хворою донькою. Воно врятувало дівчинці життя.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на The ​​Mirror.

Дочка Елла 30-річної Джейд Родфорд хворіла кілька днів, і згодом її стан різко погіршився. Лікар оглянув малюка, але не знайшов небезпечних відхилень. Матір відвезла дитину до бабусі, однак за п’ять хвилин пролунав дзвінок, і жінка була змушена повернутися. Вона побачила, що тіло її дочки вкривається жовто-малиновими плямами, й вона синіє і задихається.

Джейд зафіксувала це на камеру і негайно зателефонувала до служби швидкої допомоги. Їй відповіли, що швидше буде доправити дівчинку у лікарню власноруч. Там лікарі не могли поставити точний діагноз, оскільки симптоми проявлялися лише вдома. Тоді Родфорд показала записане відео. Лікарі одразу визначили діагноз. Це був сепсис — зараження крові. П'ятирічна Елла провела у лікарні 12 днів.

«Якби я не записала це відео, Елли б зараз не було серед живих. Інтуїція мені підказувала, що з донькою щось не так. Цей ролик врятував їй життя», — поділилася матір дівчинки.

Схожі новини