Передплата 2024 ВЗ

Шахрай та гучний крик: загадкове зникнення 11-річної дівчинки на Одещині обростає новими подробицями

  • 17.06.2019, 19:54
  • 3 815

Поліція сьогодні затримала шахрая за вимагання 10 тисяч доларів у батьків 11-річної Даринки Лук'яненко, яка зникла в Іванівці Одеської області вдень 13 червня.

Про це в Facebook повідомив заступник голови Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін, передає УНІАН.

«Під час розшукових заходів, спрямованих на встановлення місця перебування неповнолітньої Дарини Лук'яненко, доводиться відволікатися на встановлення „покидьків“, які використовують горе батьків для особистого збагачення», — написав Аброськін.

За його словами, вчора матері дитини зателефонував невідомий, який за звільнення дитини зажадав 10 тис. дол.

«Уже сьогодні вранці цього 24-річного неодноразово судимого покидька було встановлено і затримано в Миколаївській області», — заявив поліцейський.

Затриманий пояснив, що зробити це його попросили товариші, які відбувають покарання у виправній колонії. Засуджені звернулися до вищезгаданого зловмисника з колонії і попросили через «конференц-зв'язок» зв'язатися з батьками зниклої дитини, щоб «заробити» грошей.

Аброськін зазначив, що наразі пошуки дитини тривають.

Як повідомили журналістам місцеві жителі, Лук'яненко зникла після того, як з ринку, на якому працює її мама, пішла в школу на заняття в танцювальний гурток. Біля місцевого ринку її востаннє зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження. Приблизно в той час, коли дівчинка зникла, деякі люди в даному місці (близько 300 метрів від ринку) чули гучний крик. Однак, коли один з місцевих жителів вибіг на вулицю, там нікого не було.

Схожі новини