Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За прикладом Януковича: Зеленський у Парижі заявив, що красиві жінки є брендом України

  • 17.06.2019, 16:37
  • 786

Президент України Володимир Зеленський під час свого першого візиту до Парижу дозволив собі секситське висловлювання щодо українських жінок.

Про це повідомляє «Прямий».

Так, під час відвідування найбільшого в світі кампусу стартапів Station F в понеділок у Парижі Зеленський заявив, що в Україні «дуже красиві люди, особливо жінки», а також додав, що це залишається «нашим брендом».

«Завжди було уявлення у всіх в світі, що Україна — це, перш за все, сільське господарство, шахти, металурги, а туристи завжди говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже красиві люди, особливо жінки. Так, це все є, і воно залишається наші брендом, але є й інші цифри, які говорять про те, що IT-індустрія, IT-технології та компанії дуже швидко розвиваються в Україні», — цитують Зеленського ЗМІ.

Нагадаємо, раніше з подібним висловлюванням осоромився екс-президент України Віктор Янукович.

«Для того, щоб включити Україну, я хочу сказати — досить того, щоб подивитися на неї своїми власними очима тоді, коли почнуть квітнути каштани в Києві. І коли почнеться тепло і в містах українських почнуть роздягатися жінки — побачите таку красу, це дуже чудово», — зазначив Янукович 28 січня 2011 року під час виступу на економічному форумі у Давосі.

Схожі новини