Передплата 2024 ВЗ

У центрі Києва прогримів потужний вибух

  • 16.06.2019, 08:13
  • 688

Сильний вибух стався пізно ввечері в одному з гаражів у дворі триповерхового будинку на вулиці Тургенівській, 16. Вибуховою хвилею вибило вікна в сусідніх будинках. За попередньою інформацією вибухнув газ.

Про це повідомляє «24 канал».

Зазначається, що вибух стався на території гаражів. Один з автомобілів було розірвано, частина гаража обвалилася. Вибухова хвиля зруйнувала три гаражі та ганок сусіднього будинку, уламки цегли та бетону розлетілися по двору і пошкодили припарковані поруч автомо. Вибух було чутно на відстані 4−5 км, повідомляє спільнота dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook.

«Київ. Тургенівська 20: потужний вибух, розірвало гараж, порвало газову трубу. Точні причини поки невідомі», — йдеться в повідомленні.

На місце інциденту оперативно прибули надзвичайники, медики та поліція.

Фахівці комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» почали розбирати завали після вибуху. Постраждалих внаслідок інциденту не виявили.

Частину будинку на Тургенєвській, 16 та кілька сусідніх будинків відключили від газопостачання.

Відомо, що вибухом вивернуло товсті бетонні плити товщиною понад 20 сантиметрів, а хмара пилу піднялася на висоту майже в 100 метрів.

Сусіди розповіли, що гаражі орендували власники кавових машин, які зберігали в приміщеннях не тільки автомобілі, але і балони з газом. Фахівцям поки не вдалося встановити, яка саме речовина вибухнула.

Очевидці стверджують, що стовп диму після вибуху піднявся на кілька поверхів вгору.

Схожі новини