Передплата 2024 ВЗ

ДТП на заході Польщі: українець у дуже важкому стані

  • 15.06.2019, 13:34
  • 462

Громадянин України, який з трьома іншими українцями потрапив у жахливу ДТП з летальними наслідками 12 червня на заході Польщі, й надалі перебуває у дуже важкому стані у лікарні міста Гожув Великопольський.

Про це повідомила керівник консульського відділу посольства України у Варшаві Світлана Криса, передає Укрінформ.

«Я учора двічі відвідала в реанімаційному відділенні лікарні наймолодшого учасника ДТП Олександра К. Мала розмову з лікарем реанімаційного відділення. Стан пацієнта критичний, важкий», — констатувала консул.

Вона зазначила, що на місці перебувають родичі постраждалого, а також громадян України, які загинули в цій аварії. Вони були опитані в поліції у якості свідків та потерпілих.

Представники товариства «Україна починається з себе» у Гожові Великопольському безкоштовно допомогли рідним загиблих та хворого транспортом та проживанням.

Консул вже отримала дозволи від прокуратури на вивезення тіл померлих, а також документи, на підставі яких з понеділка буде продовжена процедура підготовки усіх необхідних документів для транспортування тіл до України.

Нагадаємо, ДТП, в якому загинуло троє українців та постраждав четвертий, сталася на дорозі місцевого значення в Любуському воєводстві на заході Польщі. Водій автомобіля Opel Astra з невстановлених причин втратив керування, унаслідок чого машина з’їхала з дороги і врізалась у дерево. В автомобілі їхали четверо громадян України, двоє з них загинули на місці, а двоє у тяжкому стані були госпіталізовані. У лікарні один з українців помер під час операції. Загиблі українці були віком від 31 до 38 років. Четвертому потерпілому 19 років, він перебуває у лікарні міста Гожув Великопольський у дуже тяжкому стані. Усі четверо українців родом з одного села на Рівненщині.

Схожі новини