Передплата 2024 ВЗ

Ціна комфорту: трендові побутові прилади для омріяного будинку

  • 14.06.2019, 17:07
  • 696

Ще у 20-х роках XX століття в США розпочався промисловий бум, і попит на побутову техніку для дому серйозно зріс.

З тої пори вона постійно вдосконалюється для того, щоб ми менше часу проводили за домашніми турботами. Проте виробники все ще можуть нас здивувати інноваційними новинками. Яка побутова техніка гідна уваги?

Пральна машина Indesit XWDE

Функціональна пральна машина Indesit для різноманітних завдань: економічна і потужна, вона розрахована на 10 кг білизни. Наочний LED-дисплей для тих, хто цінує технологічність. Ретельне й дбайливе прання завдяки 16 встановленим режимам. Контроль піноутворення та контроль дисбалансу. Стильна модель стане акцентним елементом інтер’єру вашого дому.

Прасувальна система Miele B 3847

FashionMaster — парова прасувальна система, яка абсолютно відповідає своїй назві. Крім ідеального прасування при тиску до 4 бар з постійним паром 100 г/хв, передбачено можливість вертикальної обробки делікатного одягу. Підошва праски зі стільниковою структурою м’яко ковзає по білизні й ефективно розгладжує всі складки. Активний прасувальний стіл з функцією піддуву й відведення пару сприяє досконалому результату. Місця вдосталь, щоб зручно розмістити одяг під час прасування. Водночас Miele B 3847 компактна: завдяки запатентованій системі «у 2 кроки» вона легко складається і займає мінімум простору при зберіганні.

Індукційна панель Electrolux EIS 7548

Індукційна панель з сенсорним дисплеєм управляється швидко й інтуїтивно: для кожної з чотирьох зон нагріву можна вибрати час. Технологія SenseFry забезпечує стабільну температуру: приготування будь-якої страви залишається під контролем. Чотирисегментна конфорка FlexiBridge дозволяє готувати в посуді різного діаметра.

Вбудована мікрохвильова піч Bosch CFA 634GS1

Ідеально приготовані страви завдяки 7 встановленим програмам. Передбачено сенсорне управління TouchControl й автоматичний контроль ваги. Варто обрати програму та задати вагу страви — оптимальний рівень потужності буде вибрано автоматично. Об’єм — 36 л. Можна приготувати вечерю навіть для масштабного святкування з гостями. Очищення мікрохвильової печі не відніме жодної зайвої хвилини: завдяки корпусу з нержавіючої сталі з мінімальним відходом вона буде чистою.

Робот-пилосос Neato Botvac D7 Connected

Розумний і самостійний! Робот-пилосос візьме на себе всі турботи про прибирання, надавши вам можливість відпочивати й насолоджуватися спілкуванням з близькими. Інтелектуальна навігація забезпечує надійне очищення важкодоступних місць, а тривала робота без підзарядки гарантує чистоту навіть у великих приміщеннях. І ніяких сюрпризів: прилад вміє визначати перешкоди на своєму шляху, тому не подряпає меблі і не впаде зі сходів.

Мультиварка Redmond SkyCooker

Запускати роботу й контролювати процес приготування їжі в мультиварці віддалено можна за допомогою спеціального мобільного застосунку. У ньому ж легко розраховувати калорійність продуктів, складати меню або придумувати рецепти.

Холодильник Miele KFN 29 283 D

Запишіть вдалий рецепт солінь, залиште кумедну записку близьким або дайте дітям простір для творчості — фронтальна панель Blackboard edition, призначена для малювання крейдою або крейдяними маркерами, стане об’єктом індивідуального дизайну на вашій кухні. Хоча це лише приємне доповнення до основних функцій холодильника. Серед переваг — вміння втричі довше зберігати ідеально свіжими м’ясо, рибу, молочні продукти та овочі в зоні PerfectFresh, технологія NoFrost та енергоефективність.