Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Слава Україні!» Український журналіст підірвав мережу відео з «бандерівцем» у центрі Москви

  • 13.06.2019, 20:12
  • 3 645

У мережі викликало ажіотаж відео журналіста Романа Цимбалюка, на якому чоловік у центрі Москви вигукує вітання «Слава Україні!».

Про це пише «Обозреватель».

Воно було випадково зняте під час прямого включення українського кореспондента з акції проти арешту журналіста Івана Голунова. Яскравий ролик Цимбалюк опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Героям слава! Це саме той випадок, коли треба дивитися до кінця», — коротко написав у пості журналіст.

Крім того, він додав, що був настільки здивований почутим, що навіть не відразу здогадався відповісти чоловіку. За словами Цимбалюка, він не очікував такого повороту подій.

У коментарях користувачі висловили захват від сміливого вчинку росіянина. Виявилося, що це — Михайло Кірцер, відомий громадський активіст, волонтер і постійний учасник акцій протесту. На них він завжди приїздить на велосипеді і у жовтому жилеті.

«А велосипедист — бандерівець! Героям слава!», «У велосипедиста були київські номери!», «Ні, був на євробляхах», «Романе, Ви там, бува, не підгодовуєте їх нашим печивом?», «Обличчя Романа, коли почув від москвича у Москві «Слава Україні!», «Аж процесор підвис від нежданчика», «Романе! На це можна дивитися вічно!», «І все ж таки мені радісно бачити таке вітання у Москві!» — активно пишуть люди під постом Цимбалюка.

Схожі новини