Передплата 2024 ВЗ

Мальський відмовився очолити Львівську облдержадміністрацію

Почесний консул Австрії у Львові Маркіян Мальський не прийняв пропозиції Адміністрації президента про очолення ЛОДА.

Про це повідомляє Leopolis.news.

«Мені було дуже приємно отримати таку пропозицію, адже, насамперед, це певне визнання моїх старань у професійній та громадській сфері. Проте станом на зараз я маю інші плани і не можу залишити обов’язки Почесного консула Австрії у Львові та керівника Західноукраїнського офісу Arzinger, адже ще не досягнуто всіх завдань, які я перед собою поставив. Працюю зараз над завершенням розпочатих різноманітних великих українсько-австрійських проектів, а також над докторською дисертацією, а ця відповідальна посада не дозволила б мені зосередитись на їх реалізації», — розповів Маркіян Мальський.

Як повідомляли, на початку цього тижня пропозицію очолити Львівську облдержадміністрацію отримав Почесний консул Австрії у Львові Маркіян Мальський.

До цього в переліку претендентів були кандидатури відомого підприємця та колишнього депутата обласної ради від «Нашої України» Ярослава Рущишина та екс-начальника департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА, теперішнього директора ДТЕК Бурштиська ТЕС Дениса Шмигаля.

Схожі новини